EM Klassisk Master

KSK havde to løftere med til disse mesterskaber der blev afholdt i Helsingborg.

Desuden deltog undertegnede som dommer, TC, jury, coach og meget andet.

93 kg master 2: Ole Olsen squattede 180 og 195 kg, sidste forsøg på 205 kg (pr) blev underkendt på dybden. Oles albue driller stadig efter TSK Cup, så der blev bænket smalt, alligevel blev det til 3 godkendte med 117,5 – 125 og 130 kg. I dødløft havde vi et lille håb om medalje, der blev startet med 230 kg, herefter 245 kg i andet, vi valgte så at opgive 260 kg til sidste forsøg, vi lå derfor i baghånd, da der var to franske løftere der kunne være i spil om bronzemedaljen, den ene opgav og valgte at afstå sidste forsøg, den anden klarede 245 kg, men var lettere end Ole og derfor foran, vi sænkede så til 247,5 kg, en vægt Ole klarede meget overbevisende, en dejlig bronze medalje var i hus, Totalen endte på 572,5 kg som gav en samlet 5 plads. Ole kunne nu koncentrere sig om andre opgaver, da han var på som dommer og TC de næste dage.

83 kg master 1: Thomas Hansen fik international debut,  hvilket godt koste lidt kg første gang, og Thomas var heller ikke undtagelsen. I squat blev det til 140 og 147,5 kg mens 152,5 kg var for tung.  I bænken gik det bedre 120 – 127,5 og 130 kg blev godkendt, sidste løft var pr. I dødløft som normalt er Thomas bedste øvelse, gik det helt galt 210 kg i første blev godkendt, mens 225 kg i andet og tredje var alt for tung. Totalen endte på 487,5 kg, godt der snart er DM så resultatet kan blive forbedret.

Hyggeligt at se at familien Olsen (mor, kone, datter og søn) dukkede op på tilskuer pladserne lige inden OIe skulle løfte.

Skriv et svar