Mindeord

Det er med stor sorg, at vi endnu engang skal meddele, at vi har mistet en af vore kære. Erik Simonsen døde fredag d. 19/1 af et hjertestop, Erik døde stille i hjemmet i Virum. Erik blev 87 år. Vores tanker går nu til hans efterladte, specielt hans to døtre.

Bisættelse finder sted torsdag d. 1/2 kl 13.00 i Lyngby Kirke.

Erik var frisk til det sidste, et par dage før havde vi talt om at han skulle igang med træningen igen.

Erik vil især blive husket for sit store arbejde i Dansk Styrkeløft Forbund, her udrettede han store ting i forbundets første år, mange af de regler og vedtægter vi har i dag, har Erik stået fadder til. Han kæmpede indædt for det han troede på, og var ikke bange for at yttre sig mening, et mandfolk der mange gange kæmpede mod overmagten, men aldrig opgav. I mange år fungerede Erik som dommer, og ikke mindst som stævne speaker, som nok var den opgave han elskede mest.

Der blev også tid til at løfte lidt, det blev til 3 danmarksmesterskaber som master 1990 – 2008 og 2011, men højde punktet var nok den danske rekord i squat på 160,5 kg som blev klaret til DM i 1991.

Erik var sammen med Karl Erik Christensen hovedkræfterne bag stiftelsen af KSK i 1985. Her fungerede Erik i mange år som kasserer, senere som sekretær, og da vi for få år siden manglede en egnet kasserer spang Erik endnu engang til.

Erik havde mange interesser, sprog var en af dem, han gik altid på kursus for at lære et nyt. Korsang var en anden stor interesse, der er ikke mange kirker i storkbh, der ikke har haft glæde af hans sang, en hobby han udførte til det sidste. Kolonihaven tog også en del af Eriks tid.

Hvil i fred.

Per Berndorff

Skriv et svar