NM Junior 16 september 2017.

Nickolaj Olsen deltog i de nordiske mesterskaber, der blev afholdt i byen Fræne der ligger i Norge.

Nickolajsen havde på forhånd en ide om at forsøge sig på en dansk rekord i dødløft, som i 83 kg.klassen lyder på 288 kg, den indehaves af Mickel Dahl, der også deltog i mesterskaberne.

I squat var udlægget 270 kg, derefter røde lamper på 280 kg, som så blev vekslet til hvide lamper i sidste forsøg, god start med tilhørende sølvmedalje. I favorit disciplinen bænken blev det til 3 af de gode med serien 140 – 145 og 147,5 kg, og selv om de 2 sidste var pr rakte det kun til en 5 plads. Dødløften blev startet på 270 kg, efterfuldt af 282,5 kg, hvorefter rekordvægten 290 kg blev løftet, og dermed ny dansk junior og senior rekord, og ikke mindst en guldmedalje i disciplinen. Totalt blev det til en bronze medalje med flotte 717,5 kg, som naturligvis var ny pr.

Skriv et svar