SM BÆNKPRES 3 SEPTEMBER 2017.

Efter gårds-dagens 3-kamp, var det tid til singel bænk, og heldigvis skulle der ikke stilles noget op, så vi kunne sove længe, dagens løft var vel overstået på 1 time.

Maria Bjerg 57 kg klassen stillede raw op imod dagens modstander Tina Lund, og det blev en tæt affære, Maria var lettest og fik alle 3 løft godkendt, med 62,5 kg som bedste. Desværre formået modstanderen af løfte 65 kg, men en flot sølvmedalje blev det til.

Marie Rasmussen 84 kg klassen fik debut i udstyr, det gik rigtig godt med 85 kg som bedste, desuden en flot titel som sjællandsmester. Pingvintrøjen klædte Marie, og vi håber på flere stævner i udstyr. Marias anstrengelser udløste en pokal som anden bedste kvinde på point.

Camilla Kristensen 84+ kg klassen gik målrettet efter en pr i klassisk løft, efter et let udlæg på 67,5 kg, kom rekordvægten 77,5 kg på stangen, desværre var løftet p…. tungt. Et par ord fra Daddy Milton gjorde godt, og vi så nu Camilla få godkendt et flot 3 forsøg, og som altid var Camilla meget glad for guld.

Daryoush Yazdanyar 66 kg klassen løftede klassisk let 100 kg i sit første løft, så direkte på ny pr med 120 kg som fik 3 hvide lamper. Titlen gik til Daryoush som nu er vinder for andet år i træk.

Tim Nielsen 120 kg klassen viste som M2 løfter gode takter, 117,5 kg i første var ikke noget problem, desværre var 125 kg for tung i andet løft. Tim lavede herefter en Camilla og fik møvet vægten op i tredje løft, desværre måtte Tim se sig henvist til en andenplads.

I holdkampen blev vi slået af Tårnby og måtte nøjes med 2 pladsen.

Efter et par gode løfte dage kan vi se tilbage på et vellykket arrangement, tak til alle dem der bidrog.

Skriv et svar