ER Open Bænkpres 29 &30 Januar

Peder Hindborg og Carsten Kim Hansen repræsenterede klubben til dette store bænkstævne, begge deltog i klassisk bænkpres.

Peder deltog i 83 kg klassen, og med en 4 plads blev det til en rigtig god dag for P. Hind, der klarede serien 125 -130 og 132,5 kg, alle forsøg blev godkendt 3-0 de to sidste var endda nye personlige rekorder.

Carsten bankede rust af i 93 kg.klassen, første forsøg gik fint med pr på 85 kg, og der kom så 92,5 kg på stangen, de blev løftet og korrekt kasseret af de onde dommere, idet der var nedadgående bevægelse, samme vægt i tredje forsøg  røg ind over hovedet. Det blev til en niende plads i senior rækken, og en flot bronze medalje i gammel 1 kategorien.

De to runde atleter blev suverænt styret af coach David Tune.

Carsten, Ole og undertegnede fungerede begge dage som dommere, tekniske kontrollanter og jury, Carsten fik en lille pause i den blå blazer, så han kunne lave sine 3 løft.

Vanen tro var der styr på tingende når ER Powerliftning arrangerer stævner, tak til Erik og Co for nogle gode dage.

Høvdingen

Skriv et svar