Nordiske Mesterskaber 2014 junior & sub-junior

Nordiske Mesterskaber 2014 for junior og sub-junior blev i år afholdt i Aalborg.

Peder og Nickolaj var derfor taget til det nordjyske dog med forskellige interesser. Peder havde til formål at sikre resultaterne i det nye stævneprogram, hvorimod Nickolaj skulle vise de nordiske lande hvordan man løfter tunge vægte op fra gulvet.

Nickolaj var oppe imod et par barske nordmænd så målet var indfri en ny personlig totalrekord. Nickolaj lagde som bekendt ud med en flot serie af benbøjninger på 200, 212,5 og 220 PR med 2,5 kg. Alle godkendt. Herefter fulgte en en serie bænkpres på 110, et lidt forkludret forsøg på 115 og herefter et godkendt forsøg på 115. For at runde stævnet af skulle Nickolaj lige igennem sin favoritøvelse. Dødløften lagde ud med et nemt forsøg på 220 og herefter et lidt træt forsøg på 240. Nickolaj havde forhåbninger om at løfte 255 kg i dødløft men det blev ikke idag – Nickolaj nøjes med be’ om 250 kg, hvilket havde været en forbedring med 5 kg siden DM Junior. Men da Nickolaj havde brugte for meget energi på at blinke efter de norske jenter, lykkedes det desværre ikke denne gang at nå de 250 i dødløft.

I alt blev der løftet 575 kg hvilket er en fremgang på 5 kg sammenlagt i totalen. Godt løftet af Nickolaj og tak til Sportshøjskolen for at stille rammerne til rådighed for et vel afholdt stævne.

 

 

 

Skriv et svar