SM SENIOR 13 OKTOBER I RØDOVRE.

Det var dagen hvor undertegnede havde trænet KSK i 9 mdr. så jeg var meget spændt på at se udviklingen hos de unge mennesker, og må tilstå at de viste imponerende fremgang.

Stævnet blev afholdt hos VK Ares med Hvidovre SF som med arrangør, og på trods af der manglede kg og resultattavle slap de rigtig godt fra det.

52 kg.

Her stillede Maria Bjerg op, modstanderen var nr. 2 fra DM, nemlig Sarah Klitgaard fra Tårnby SK. Der var lagt op til en spændende dyst, da de næsten havde identiske startvægte, men mens solen skinnede på Maria, så måtte Sarah desværre trække sig ud af konkurangen med en skade efter første bænkpres. I ben fik Sarah kun andet løft på 100 kg, Maria fik serien 95 – 105 – 110 de to sidste løft var personlige rekorder. Bænken gik som i Squatten, et løft godkendt til Sarah på 62,5 kg, mens Maria (uden bænktrøje) samlede kg med serien 52,5 – 57,5 – 62,5 den sidste var pr. I Dødløft var Sarah jo desværre udgået, så Maria skulle bare køre en sikker trekamp hjem, og det blev gjort uden de store problemer med serien 115 – 130 – 137,5 sidste løft var pr. Godt gået af Maria der i hendes første 3 kamp opnåede hele 310 kg som er Dansk Styrkeløft Forbunds elite krav.

74 kg.

Hele 5 deltagere vejede ind i denne klasse, her i blandt vores egen Nickolaj Olsen, målet var en podie plads, men der var mange gode løftere i klassen. I Squat stillede Nickolaj for første gang op med dragt og knæbind, og lad det være sagt, at træningen med det åndssvage udstyr ikke havde kørt perfekt. Heldigvis var Nickolaj på dagen helt forandret og leverede 3 perfekte Squat, serien lød på 175 – 185 – 192,5 og alle løft var danske ungdomsrekorder, desuden var det nok til sejren i Squat.

De gode takter i første disciplin havde sat sine spor og 100 kg i bænken var rigtig tunge og rakte kun til en 4 plads, så stillingen inden dødløft var Morten Rasmussen 322,5, Rickie Søderberg 297,5, Mickel Dahl 295, Nickolaj Olsen 292,5 og Troels Ibsen 257,5 kg.

I Dødløft var Nickolaj kommet i hopla igen, så nu skulle der sparkes røv, og det blev der med godkente løft på 190 – 207,5 – 215, sidste løft gav en dansk undomsrekord, en første plads i dødløft og en samlet 2 plads kun 7,5 kg efter Morten Rasmussen, desuden forbedrede Nickolaj 3-kamps rekorden 3 gange, så dagens samlede rekordhøst lød på 7 rekorder. Det må også nævnes at Nickolaj let klarede kravet til DM Senior, stærkt af en knægt på 18 år.

83 kg.

Kun 2 deltagere og begge fra KSK, nemlig Peder Hindborg der havde valgt at stille op med udstyr, og Mads Langkilde der var debutant og stillede op raw. Havde Nickolajs træning kørt dårligt med udstyr, så var Peders nærmest en katastofe, men der var jo også gået noget tid med at træne Høvdingebold. Peder tog sig imidlertid sammen og leverede en pæn indsats, 160 – 170 – 180 blev godkendt i Squat, Bænken endte på lidt skuffende 132,5 kg, mens Dødløften kørte perfekt med serien 160 – 182,5 – 200, de to første blev godkendt, mens sidste løft var meget tæt på.

Mads løftede 120 – 135 – 140 i Squat, 90 – 97,5 i bænk og havde helt sikkert fået godkendt 100 kg hvis han havde hørt efter dommerens signaler, men alt nyt er jo som bekendt svært. 3 godkendte dødløft på 140 – 162,5 og 170 gjorde dagen til en perfekt start for Mads som bliver spændende at følge fremover. Bliver fredagsbaren lagt lidt på hylden bytter han plads med Peder inden længe.

120 kg.

Robin Rosenørn havde været skadefri i 6 uger, så det lovede rigtigt godt, desværre var Robin i klasse med så stærke løftere som Jens Jepsen og Finn Knudsen, så vi gik udelukkende efter personlige rekorder. Efter et let udlæg på 175 i Suat, blev vægten øget til pr. på 190 som gik fint, sidste forsøg på 200 blev lidt for tungt. 130 og 135 blev godkendt i Bænkpres, mens en pr på 140 var for tung. Klubbens kasserer havde ofret en flaske børnepudder på Robin, da vi ikke ønskede en gentagelse fra AASK Open hvor stangen hang fast i hans fede lår. Det viste sig at være alle pengene værd, da serien 200 – 220 – 240 blev godkendt, de 240 kg var pr. med hele 17,5 kg. Resultatet gav en 3-kamp på 565 kg som også var pr. det rakte til en samlet tredje plads. Nævnes skal, at Robin løftede raw.

I holdkampen blev vi en flot nummer to efter Tårnby SK, så da coach Ole Olsen og undertegnede kunne evaluere dagens resultater var det med et stor smil på læberne, og vi glæder os til at smage på alle de øl drengene efterhånden skylder os.

Erik Simonsen knoklede hele dagen som dommer, og leverede en glimrende indsats, belønningen er at han senere på året skal til prøve som a-dommer.

Per Berndorff

Træner

KSK

 

Skriv et svar