16 juli 2021 Kent vinder Guld til EM.

Kent løftede lige som Ole ved EM Master, Kent havde dog valgt at tage turen med fly. Det var Kent første internationale mesterskab. I squat blev det til 2 godkendte forsøg, 190,0 og 202,5 kg, tredje på 210,0 kg var for tung. I bænken havde vi sat næsen op efter en europarekord som er på 180,0 kg, en vægt Kent har løftet flere gange til træning. Nu blev det desværre ikke sådan, der blev løftet på et stativ der lige er blevet IPF godkendt, og som vi ikke havde fået forberedt os på, desuden begyndte Kent at få problemer med lænden, og kunne derfor ikke spænde optimalt op. 165 kg blev løftet i første forsøg, mens 172,5 kg var for tung i både 2 og 3 forsøg. Men heldigvis var de 165,0 kg rigeligt til at vinde guld. Da lænden nu virkeligt gjorde ondt, valgte Kent at sænke startvægten i dødløft til 75,0 kg for være sikker på en total, og dermed sikre sin guldmedalje i bænken. Det blev til en kedelig total på 442,5 kg og en 9 plads.  Ærgeligt med skaden, da Kent under normale omstændigheder ville være havnet på medajle skamlen i trekampen.

Skriv et svar