AaSK Open

AASK OPEN RAW 2012

7 mand mødtes fredag middag ved Grøndal Centret for at drage til Nordjylland, løfterne Nickolaj Olsen, Peder Hindborg, Arthur Ingersen, Jesper Hansen og Robin Røsenørn. Dommer Erik Simonsen og Træner & Coach Per Berndorff.

Fordelt i 2 biler satte vi kursen mod Odden, hvor vi vel ankommet om bord, fik at vide at turen ville tage en time mere end beregnet, på grund af en defekt motor. Det var langt tid for dampbarnet Jesper, der lynhurtigt fik købt raflebægere og arrangeret en yatzy turnering. Køkkenet udgik også for jordbærkager og hapsdogs så den færge er sat i karantæne i lang tid.

Vi skulle overnatte på Shell Motel i Støvring, og vel indlogeret gik kursen mod cafeteriet hvor dagens ret var glaseret skinke med kartofler og dagens garniture. Drengene kritiserede med god grund maden, men ikke mere end alle hentede 3 portioner, Jesper endda 4.

Efter maden var Jesper lidt skuffet over der ikke var tennisbaner eller svømmehal, så en fodbold blev købt og der blev spillet bold i gågaden og i de grønne områder omkring Støvring, da Simonsen mente at de unge ville have godt af lidt natur.

Efter en god nattesøvn, hvor alle roste de fabelagtige senge, specielt for alle de lyde de kunne frembringe (det var i øvrigt ingen ting i forhold til den snorken den fede jeg boede sammen med kunne præstere), kørte vi de sidste 20 km til Aalborg.

74 kg.kl.
Her havde vi Nickolaj Olsen med, Nickolaj havde selv store forventninger, men undertegnede syntes hans ben havde været lidt slatne i de sidste uger. Nu blev han alene i klassen da hans modstander ikke dukkede op, så vi satsede primært på at forbedre danske rekorder. I ben blev det til serien 130 – 145 – 150½ den sidste var ungdomsrekord, i bænk blev det til 2 godkendte løft med 97½ som det bedste, et forsøg på ungdomsrekord med 103 kg var tæt på. I dødløft som er favoritten, startede Nickolaj på 195 som var tung, men han var jo kommet efter rekorder, så 213 kg blev bestilt og klaret i 2 forsøg, det var ungdoms og juniorrekord, desuden blev det noteret som rekord på listen med udstyr. Rekord i 3 kampen blev det også til med 460 kg.

83 kg.kl.
Peder Hindborg brillerede med 9 godkendte løft, i squat blev det til 125 – 140 og 145, serien i bænk var 105 – 110 – 115, dødløften gik perfekt med 155 – 170 og 177,5 som var meget lette.
Peder ville ikke stå tilbage for Nickolaj der havde smadret gulvet og lavede et nyt hul, det blev heldigvis lavet så stævnet kunne forsætte. Samlet blev det til 437½ kg og en 4 plads.

Arthur Ingersen var debutant, men det bekymrede ikke Arthur 3 godkendte squat med 152½ som det gav en perfekt start og en foreløbig 3 plads. I bænken klarede Arthur 135, og et forsøg på juniorrekord 143 kg blev løftet, desværre blev rumpen det også, så forsøget blev korrekt kasseret.
Inden dødløft var Arthur avanceret til 2 pladsen, 32½ kg efter Michael Melchiorsen, desuden var han tungere så der skulle løftes 35 mere end Michael. Med serien 180 – 200 – 215 blev det gjort uden at anstrenge sig, og en flot 1 plads til Arthur med 502½ kg. Desværre fik vi ikke set hvad han kunne maxe i dødløft, men rart at have noget til gode.

105 kg.kl.
Jesper Hansen havde deltaget i et par divisionsturneringer, og skulle for første gang stille op i 3 kamp. Jesper startede med to godkendte forsøg i squat 145 og 160 kg, bænkpres som er Jespers favorit blev serien 125 – 132½ og 138 kg den sidste var dansk juniorrekord, godt gået.
I dødløft gav Jesper os et chok da startvægten på 180 kg ikke blev klaret, det viste sig at han havde forsøgt at løfte med overhåndsgreb, det blev rettet og vægten blev klaret i fin stil, 3 forsøg på 200 kom også i hus, samlet blev det til 497½ kg og en 6 plads.

120 kg.kl.
Robin Rosenørn havde været skadet i lyske og skulder, så træningen havde foregået på nedsat blus.
I squat blev 145 – 165 og 180 klaret uden problemer, alle løft blev noteret som juniorrekorder, vi ser 200 kg næste gang. 110 – 122½ og 130 kg var intet problem i bænk og dermed 3 juniorrekorder mere til Robin. Dødløften gik forrygende med to juniorrekorder 195 – 222½, tredje forsøget med 232½ gik let, men hang fast i de fede lår, så der kom en nedadgående bevægelse, og dermed underkendt, næste gang skal han pudres med babypudder. Robin blev to’er med 532½ kg.

I holdkampen blev vi nummer 2, hvilket er meget positivt, vi er på vej igen efter nogle magre år.

Tak til Aalborg Styrkeløfter Klub for et kanon stævne, vi glæder os til næste gang.