SM 2015

Rødby den 10 oktober

SM er et udstyrsstævne, men sjovt nok løftede 12 af de 22 deltagere klassisk. Der blev dog ikke spillet klassisk musik for dem når de gik ind på podiet. Så det var jo dem der løftede med udstyr som vandt vægtklasserne, bortset fra to mand der ”bommede ud” i bænkpres med de skrækkelige dragter på.
Min formand Per mener at det er forkert at lade udstyrsfolk og rawfolk løfte samtidig – det giver et forkert billede, og det vil jeg give ham ret i.

I år stillede KSK med 2 damer: Marie Rasmussen i 84 kg kl. og Camilla Kristensen i + 84 kg kl. Der var ikke nogen af vores ”mænner” der ville tage til Rødby.

Marie og undertegnede kørte derned sammen med høvding Per, som skulle være stævneleder og Camilla kørte sammen med sin far Søren Milton.
Jeg var med fordi jeg skulle skrive dette referat og tage billeder, men jeg havde også lovet at coache Marie som løfter klassisk (jeg synes slet ikke at denne betegnelse passer til ”Powerlifting”)

Som sagt, jeg skulle hjælpe Marie. Det viste sig at være nemt nok – ikke noget med at gejle hende op til forsøget og vurdere hvad næste forsøg skulle være. Maries træner Rune havde fastlagt hvad Marie skulle forlange i alle 3 forsøg i hver øvelse. Han mente at Marie skulle spare sig til TSK Cup, som jo allerede afholdes den 21 november. Så jeg skrev bare kilo på forsøgskortene og afleverede dem.
Squat: 80 – 90 – 100, Bænk: 57,5 – 60 – 62,5, Dødløft: 130 – 140 – 150. Meget flot stil i alle tre discipliner, og i bænk klarede Marie 62,5 kg som hun jo ikke fik ved sidste stævne.

Så kom der andre boller på suppen, da Camilla som er en erfaren udstyrs løfter gik til stangen. Camillas far Søren puttede hende i udstyret og fik hende op på de store vægte.
Til SM 2014 fik Camilla 115 kg i squat, 90 kg i bænk og 157,5 kg i dødløft, i alt 362,5 kg.
Nu klarede Camilla 160 kg i squat, 95 kg i bænk og 16o kg i dødløft, i alt 415 kg. Jeg tror også at Camilla er begyndt at træne noget mere hjemme i klubben. 9 godkendte forsøg til begge vores piger.
Camilla blev bedste dame efter points tabellen, og jeg mener at hun skulle have haft en præmie for det, selvom der kun var 5 damer der stillede op.

Til gengæld manglede der ikke medaljer, idet der var guld, sølv og bronze i hver disciplin foruden 3 kamp medaljen. Så vores to piger kom hjem med fire medajler hver, da de var eneste deltager i deres vægt klasser.

Tak til Rødby for et veltillagt stævne med god stemning.

Erik Simonsen

DM KLASSISK BÆNKPRES 2015

Lørdag 26/9 og søndag 27/9 i Grøndal Centret.

75 bænkpressere fra hele landet var tilmeldt og 70 mødte op. KSK s seniorhold vandt pokalen for bedste team. Kent Flåten, Thomas Procida og Lazar Kuburovic satte Danske Rekorder.

 Ligesom ved SM Bænk havde vi lejet fægte salen og fik forbedret hele opstillingen.

Vi havde nye friske folk ved sekretær bordet.  Jon speakede om lørdagen , klart og tydeligt og han havde også  overskud til at give løfterne og publikum et ord med på vejen. Kira speakede om søndagen – hun har prøvet det før. Ligesom ved SM Bænk sad Tanja ved sekretær bordet, førte lister og passede musikken.

Tanja overrakte også medaljer – et fast håndtryk –  ikke noget med at kysse. Men det ville Verner Nielsen fra Atlas (M4) ikke nøjes med, så han kyssede Tanja.

Emil trådte til som speaker ved medalje overrækkelsen om søndagen, da vi ikke kunne finde Kira. Det var Emil god til og gjorde det på en meget vittig måde.

Hvordan gik det så for KSKs 10 deltagere. Vigtigt: ingen bommede ud.

Seniorerne løftede om lørdagen og i 74 kg kl. havde vi Kent Flåten. Han klarede 152,5 kg ved Div. Turneringen d. 28. August. Dengang vejede Kent 77,3 kg. Nu ville han forsøge slå den danske rekord på 145 kg i 74 kg kl. D.v.s. han skulle tabe sig over 3 kg på en måned. Der er noget om at Judo folk er gode til sådant noget. Kent vejede ind på 73,95 kg 1o min før indvejningen sluttede, men da havde han også været ude og løbe for at komme i vægt. Han tog 14o kg i 1’ forsøg og satte DR med 148 kg i 2’ forsøg og forbedrede rekorden til 150 kg i 3’ forsøg. IMPONERENDE.

I 83 kg kl. havde vi Martin Kofod. Han har haft en skades pause men ville nu starte forsigtigt med bænkpres.

Det blev til 135 kg i første forsøg, men de to næste forsøg lykkedes ikke. Det gav dog en 3. Plads i vægt klassen med 7 deltagere. Så Martin var også medvirkende til vores fine placering som bedste senior team.

Vi havde også Peder Hindborg med i 83 kg kl. Peder klarede 127,5 kg i 1’forsøg. Det var en personlig rekord med 2½ kg. 3’ forsøg på 130 kg var for tung. Det gav en 4’ plads i klassen.

Emil Therkelsen stillede som sædvanlig op i 105 kg kl. Med de vægte som vores atletisk byggede Emil havde presset op under træningen kunne han have muligheden for at slå den danske senior rekord. Emils modstander Mareks Bartasevics fra Odense havde rekorden på 200 kg.

I første forsøg tog Emil 180 kg og Mareks tog 192,5 kg. I andet forsøg tog Emil 190 kg og Mareks tog 197,5 kg.  Uha – uha.  I tredje forsøg må man ændre vægten to gange, så tredje forsøgene blev kørt helt op til at Emil skulle klare 202,5 kg og Mareks 203 kg. Ingen af de to herrer klarede deres tredje forsøg. Ak – ak.

Vi havde også Mikkel Poulsen med i 105 kg kl. Han startede på 170 kg og klarede 175 kg i 2. Forsøg. Den var

så tung så han afstod fra 3. Forsøg. Han skulle jo også kysse med Maria ind imellem. Det gav en 3. Plads i vægtklassen.

I +120 kg kl. havde vi klubbens tungeste mand Thomas Procida. Han vejede ind op 146,4 kg. Thomas var oppe imod Thomas Skov fra Rødby. Vores Thomas havde DR på 190 kg. Thomas Skov startede på 180 kg

og vores Thomas på 185 kg. Men da Thomas Skov tog 192,5 kg i 2. Forsøg måtte vores Thomas op på 193 kg for stadig at være rekord holder. Det klarede han, men så forlangte Thomas Skov 200 kg, så vores Thomas måtte forlange 202,5 kg. Ingen af dem klarede 3. Forsøg, så vores store Thomas er altså stadig ”rekordholder” og blev nr. 1 i vægtklassen.

Vi have to damer med. Maria Bjerg stillede op i 57 kg klassen mod Mette Rasmussen, som er noget stærkere i bænk end Maria. Det er ca. et år siden Maria har stillet op på grund af skader i knæ og ryg, men nu ville Maria i gang igen med bænkpres. Lette 57,5 kg i 1. Forsøg, ligeledes 62,5 kg i 2. Forsøg. Nu ville høvdingen have Maria op på 67,5 kg i 3. Forsøg for at forbedre hendes personligt bedste. Den var dog for tungt for Maria.  Om Maria også skulle kysse med Mikkel ind imellem forsøgene husker jeg ikke –  men jeg tror det nok.

Vores anden dame Marie med efternavnet Rasmussen stillede op i 84 kg klassen. Jeg kalder hende ”Lange Marie”, men jeg synes også at Marie er flot. Marie stillede op første gang i DM Bænk Raw (som det hed dengang). Maries resultat var 50 kg, men hun løftede let 55 kg som dog blev kasseret på grund af en signal fejl. I mellemtiden er Marie blevet stærkere og startede her på 60 kg, men 2’ og 3’ forsøgene kom ikke op.

Jeg vil her afsløre grunden: Om mandagen d.v.s. kun 5 dage før stævnet så jeg Marie køre 2 reps på 60 kg og 1 x 62,5 kg!!!  – det er for tæt på et stævne. Så ved du det til en anden gang Marie.

Jeg vil ikke undlade at nævne stævnets stærkeste dame: Annette Christensen fra Ry Motionsklub. Hun er en stor flot og meget charmerende dame på 125 kg, lige rundet de 50 år. Annette havde den danske senior rekord på 130 kg. Den forbedrede hun til 130,5 kg. Annette var også stævnets bedste dame efter points tabellen.

Søndag

Løftede Sub-junior, Junior og Masters. Der havde vi Lazar og Per med.

Høvdingen mente at Lazar, som under træningen havde været oppe på de samme vægte som Emil, måske kunne slå den senior rekord som ikke lykkedes for Emil. En junior må jo gerne sætte senior rekorder.

Lazar startede på 185 kg. I 2’ forsøg forbedrede Lazar sin egen junior rekord i 105 kg kl til 195,5 kg.

Så forlangte han 200,5 kg, som ville være dansk senior rekord, men den kom desværre ikke op – det var ellers et godt forsøg. Men Lazar fortalte at han havde været lidt halvsløj de sidste par dage.

Så sluttede vi af med Per, som stillede op i M2/93 kg klassen. Per startede på 130 kg, let 2’ forsøg på 142,5 kg. Tredje forsøg på 147,5 kg så også let ud, men det blev desværre kasseret, da Per løftede både hoved og røv .

Danmarks og verdens ældste styrke løfter var også med: Svend Stensgaard fra Rødby på 92 år.

Det var lidt svært for Svend at lægge sig på bænken, men da han først lå der var der ingen problemer.

En flot serie på 60 – 65  — 67,5 kg. Svend havde også hele familien med, som man kan se på et af billederne.

Det er også undertegnede der fotograferer. Det har været lidt svært for mig gamle mand at styre det nymodens apparat, men med hjælp af mine unge klub kammerater går det nu helt godt.

 

Erik Simonsen

 

 

DIVISIONSTURNERING 3. RUNDE D. 28. AUGUST

En stor dag for KSK

Vi har næsten ingen udstyrs løftere mere, så vi stillede med 3 raw hold, eller klassisk som det nu hedder. Det gjorde vi også i de to første runder.

Der er flere og flere klubber der løfter raw. Jeg har talt mig frem til at der på landsbasis var 10 udstyrs hold og 13 raw hold, og jeg mener at der i fremtiden vil blive flere og flere der kun vil løfte raw.

Jeg tør godt sige, at KSK har Danmarks bedste raw løftere.

Vores 1. hold med Andreas Rasmussen i squat, Emil Terkelsen i bænk og Tanja Olsen i dødløft  opnåede en flot 1. Plads. Andreas er jo en stor mand på 137,8 kg, men alligevel opnåede han med et squat på 245 kg det næsthøjeste point af samtlige ”squattere”. Det er første gang Andreas stiller op for KSK. Men han er ikke debutant, da han har boet i Stockholm, hvor han har stillet op til nogle stævner. Men nu er han hjemme igen, og det skal vi nok få stor glæde af.

Vores 2. hold med Christian Hansen, Lazar Kuburovic og Nickolaj Olsen, som alle tre er juniorer blev tredje bedste hold.

Vores 3. hold Med Per Berndorff, Kent Flåten og David Svendsen lå lidt længere nede på listen.

Per stillede op i squat på grund af et afbud. Per tog kun et forsøg, og så var han fri til at hjælpe vores deltagere, og det gjorde han som sædvanligt med stor snilde.

Kent, som sluttede af med et flot bænkpres på 152,5 kg, kommer inde fra Judo klubben. Kent er blevet 39 år og vil nu stille op i styrkeløft. Og det var en flot debut, idet han opnåede det femte bedste resultat. Vi stiller store forventninger til ham. Mon ikke vi kan lokke ham til at lave 3-kamp.

4 af vores deltagere satte personlige rekorder: Christian med 207,5 kg i squat, David med 220 kg i dødløft, Nickolaj med 230 kg i dødløft – han er også gået en vægtklasse op (endelig). Men det flotteste resultat opnåede Tanja. Hendes 3. Forsøg på 170 kg i dødløft ville have været Dansk Rekord. Men man kan jo ikke sætte danske rekorder ved en divisions turnering.

Det skal da også lige nævnes at vores 9 deltagere fik 3 gennemførte forsøg – ja lige bortset fra Per.

Vi havde Carsten Kim med som dommer, og så vidt jeg kunne se klarede han opgaven fint – som tidligere dommer kan jeg ikke lade være med at ”dømme med”

Turneringen blev afholdt i Rødovre Hallen hos Ares med Horst Diter som leder og speaker.

De er altid parat til at være vært for mindre stævner i deres træningslokale, når andre klubber ikke kan. Der var en rigtig god stemning og opbakning til løfterne – fortættet kan man sige, da der ikke er meget plads at komme rundt på. Super spottere. Tak til Ares for et godt stævne.

Erik Simonsen

 

SM Bænkpres 2015

Igen i år blev SM Bænkpres afholdt i Grøndal Centret med KSK som vært.

Sidste år havde vi både opvarmning og podium med alt hvad dertil hører i vores træningslokale.

Det er alt for trangt og upraktisk, så i år havde bestyrelsen valgt at leje fægte salen til opstilling af podiet med videre og lade deltagerne varme op i vores træningslokale. Det viste sig at fungere fint.

Der var tilmeldt 27 atleter, 25 mødte op, stævnet startede kl. 12.00 og det hele blev klaret på ca. to timer + præmie overrækkelsen. Vi har jo også, med høvding Per i spidsen, kvalificerede folk på de forskellige poster. Per var som altid en præcis og somme tider en underfundig speaker, f. eks. talte han meget om ”gamle mænd”, og faktisk var næsten halvdelen af deltagerne masters: Otte M1, tre M2 og en M4.

Tanja Olsen sad ved sekretær bordet og tog imod forsøgssedler, førte resultatlisten og styrede musikken, meget effektivt. Høvdingen var fuld af ros. Peder Hindborg styrede den store skærm, som viser hvor mange kg der skal på stangen, hvem næste løfter er og et ur der tæller ned. Peder er jo klubbens computer ekspert, og han havde selvfølgelig også sørget for at deltagerne kunne følge med på en lille skærm i opvarmnings lokalet.

Spotterne skal også have ros. Som chef spottere havde vi først Emil, så Lazar og til sidst en ”gammel” mand der hedder Ole Olsen. Spotterne var lynhurtige og meget effektive til at gribe stangen, når nogle løftere på grund af disse skrækkelige bænkpres dragter fuldstændig mistede kontrollen med stangen.

Sidste år havde KSK et helt hold med som deltagere, men i år stillede vi kun med en løfter.

Der er snart ingen tilbage som bruger udstyr. Men det gør klubbens tungeste dame Camilla Kristensen.

Camilla har stillet op for Hvidovre SF indtil 2009, og efter en pause på fem år meldte hun sig ind i KSK sammen med sin far Søren Milton, som er tidligere KSKer.

Camilla er ikke så tung mere, hun har faktisk tabt sig 6,5 kg på 4 måneder, det da flot. Desværre er hun også blevet svagere.

Camilla stillede op i 84+ kg klassen og fik en sikker guldmedalje, men resultatet burde have været bedre. Camilla klarede 100 kg til DM bænk i november. Nu startede hun forsigtigt på 90 kg, som fløj op, men så blev det ikke til mere. De to næste forsøg på 95 kg var for tunge, og Ole som hjalp Camilla mente at hun træner for lidt, så det er hermed givet videre Camilla.

Horst Diter var stævnets ældste løfter. Horst er M4 nu og holder sig stadig i 66 kg kl. Han klarede 80 kg uden udstyr og manglede ikke meget i at sætte dansk rekord med 87 ½ kg.

Vedr. de øvrige resultater henvises til DSFs hjemmeside.

Erik Simonsen

KSK BLEV 30 ÅR DEN 5. JUNI

Det blev fejret i Grøndal Centres Cafeteria fredag d. 7. August efter træning kl. 18.30.

Pænt fremmøde

24 af klubbens medlemmer mødte op. Bestyrelsen havde inviteret de tidligere medlemmer der havde været med til den stiftende generalforsamling grundlovsdag den 5. juni 1985. Der var desværre kun to der kunne komme: Frank Jørgensen og undertegnede.

Selv om vores sammenkomst ikke var offentlig gjort på vores hjemmeside, må der have været en læk i systemet, for der kom faktisk 10 tidligere medlemmer, og de var selvfølgelig velkomne – der var jo plads nok og nok at spise.

Der blev serveret buffet og fadøl. Det er jo kendt at styrke løftere kan spise meget, men der blev fyldt op så snart fadene var tomme. De to første fadøl betalte klubben, men alligevel blev der båret adskillige øl ned til bordene.

Festtalen

Da folk var mætte, rejste klubbens ældste medlem sig med møje og besvær (85 år er jo en høj alder).

Jeg vil her referere talen i store træk – ikke for at fremhæve egne guld korn, men mere for at eftertiden på print får lidt at vide om hvordan KSK startede.

Lidt forhistorie: Styrke Løft er en forholdsvis ny sportsgren. IPF blev stiftet 1972 og DSF i 1982.

Hvem tog initiativet til stiftelsen af KSK? – Karl Erik Christensen som desværre døde for 3 ½ år siden (ære være hans minde) og undertegnede.

Vi var begge vokset op i vægtløftnings klubben IK 99. Karl Erik meldte sig ind i Gotha ( en vægtløftnins klub ,som var blevet medlem af DSF). Jeg havde forsøgt at få meldt IK 99 ind i DSF, hvilket ikke lykkedes, og Karl Erik mente at styrkeløfterne i Gotha havde dårlige betingelser, så vi blev enige om at starte en ny styrkeløft klub. Vi strikkede nogle vedtægter sammen og indkaldte til stiftende generalforsamling.

Der kom 12 mand, og så var KSK stiftet.

Vi fik lokale i Grøndal Centret, og ca. 10 mand begyndte at træne der den 3. september.

Vi skulle dog først have noget at træne med, så vi oprettede et banklån på 40.000 kr., og Frank og Curt Liliegreen, som også havde været med til den stiftende generalforsamling kørte i to vogne til Eleiko i Sverige og købte udstyr for alle pengene.

Karl Erik fik fremstillet nogle stativer hos en smed han kendte.

Jeg har dengang noteret, hvem der trænede i vores nye lokale fra den 3. september og en måned frem, og da skal jeg da lige nævne at den 4. september kom der en der hed Per – det er såmænd vores nuværende formand. Også Dennis Honorè og Niels Germod, som begge er til stede i aften kom i september 1985.

Og så kom der flere og flere til, og i løbet af få år blev vi en af de stærkeste klubber i landet.

Efter man havde fordøjet min fortælling blev der hyggesnakket meget. Det har man jo ikke tid til når der trænes.

Flere billeder fra arrangementet findes under galleriet.

Erik Simonsen

DM-Sub-Junior, Junior og Masters 2015

DM-Sub-Junior, Junior og Masters 2015 blev en stor succes for klubben. KSK stillede til start med Nickolaj Olsen og Ole Olsen i henholdsvis Herre Junior -74 og Herre Masters 2 -93. Det blev til 2 guldmedaljer, hvilket må siges at være rigtig flot. Nicolas Skaarup, Tanja Olsen og undertegnede stod for coaching af de to løftere, da Per Berndorff havde fået influenza.

Herre Junior -74: Nickolaj var favorit til at vinde DM og der var store forventninger til ham efter hans flotte stævne til TSK CUP. Opvarmningen forløb udmærket og Nickolajs løft så gode ud. Han følte dog selv under opvarmningen at han ikke helt havde dagen og det fik han desværre ret i.

Nickolaj åbnede i squat på 212,5 kg. Det blev godkendt med 3 hvide lamper. Vi øgede efterfølgende vægten til 225 kg, som Nickolaj ikke burde have problemer med at kunne løfte. Desværre blev løftet lidt for tungt og dermed underkendt. Det samme gjorde det tredje løft på ligeledes 225 kg. Nickolaj var forståeligt nok skuffet, hvilket forfulgte ham resten af stævnet, da han dermed manglede den sidste tænding.

I bænkpres åbnede Nickolaj på 115 kg, hvilket var et rigtig let løft. Det samme var Nickolajs andet løft på 120 kg. Begge løft blev godkendt med alle 3 dommerstemmer. Vi satte 125 kg på til Nickolaj i sidste løft, hvilket ville være en pr. med 5 kg. Nickolaj havde dog ikke hovedet med og nedtagningen blev rigtig dårlig. Dermed kiksede Nickolaj løftet. Skuffende da hans løft på 120 kg var rigtig nem. Den burde dog være der til NM.

I dødløft åbnede Nickolaj på 230 kg. Vi satte efterfølgende 245 kg på stangen. Den blev desværre for tung for Nickolaj på dagen. Det skal dog siges at Nickolaj manglende den sidste tænding ovenpå den skuffende squat. På trods af den store off day vandt Nickolaj suverænt sin vægtklasse og dermed DM. Stort tillykke til Nickolaj.

Herre Masters 2 – 93: Ole var på forhånd stor favorit til at vinde DM. Han havde dog op til stævnet skrantet lidt og følte sig generelt ikke helt på toppen. Derfor var Oles forventninger til stævnet også derefter. Han gjorde dog sin egen tvivl til skamme. Oles opvarmning i squat forløb perfekt og sidste løft på 230 kg var let og dyb.

Ole åbnede på 245 kg i squat. Det blev løftet let, men dybden var ikke god nok. Vi hævede efterfølgende klogt vægten til 260 kg. Skaarup havde til opgave at ligge knæbind på Ole, hvilket han gjorde fremragende. Ole har nok aldrig prøvet noget lignende og de blev lagt med stor kraft og præcision. Den gamle jamrede sig ikke, mens hans ansigt fortalte det hele når de blev lagt. Ole klarede andet forsøg i squat med 3 hvide lamper. Vi satsede efterfølgende og hævede vægten til 270 kg, hvilket var pr. med 5 kg, hvis løftet blev klaret. Skaarup strammede Oles knæbind yderligere til dette løft. Oles ansigt var fortrukket i smerte, men det tændte ham og han klarede løftet. Det var et løft hvor der ikke var til mere på dagen. Det blev godkendt med 3 hvide lamper. En rigtig flot pr. til Ole.

I bænkpres åbnede Ole på 152,5 kg. Det blev løftet og godkendt. Det samme gjorde Oles andet forsøg på 160 kg. Vi overvejede at sætte Oles tredje løft til 165 kg, men valgte i stedet at være lidt konservative og sætte det til 162,5 kg for på den måde at forsøge at samle sammen til en total pr. Det var klogt valgt, da de 162,5 kg var, hvad der var til på dagen.

I dødløft åbnede Ole på 240 kg, hvilket blev løftet let. Det samme gjorde Oles andet forsøg på 255 kg. Da Ole allerede på daværende tidspunkt var sikker på at vinde DM i overlegen stil valgte vi at gå efter en pr. i totalen. Vi satsede i sidste løft og fik bestilt 267,5 kg til Ole. Det var et tungt, men flot løft og Ole fik det godkendt med alle dommerstemmerne. Herefter var den flotte pr. i total med 10 kg en realitet. Ole lavede flot 700 kg i total og blev anden bedste løfter på point på tværs af Masters klasserne. Et stort tillykke til Ole.

En stor tak til Nicolas Skaarup for at hjælp Ole til den flotte pr. i squat og total. Vi låner ham gerne igen næste gang der skal ligges stramme knæbind.

En førstehåndsberetning fra Emil Therkelsen. 

Nye billeder + video

Så er vores galleri blevet opdateret med lidt flere billeder + video. Billederne stammer fra et besøg af den lokale fotoklub og videoen er produceret af bodybuilding.dk der viser Tanja Olsens forberedelser til TSK i slutningen af November.

Nordiske Mesterskaber 2014 junior & sub-junior

Nordiske Mesterskaber 2014 for junior og sub-junior blev i år afholdt i Aalborg.

Peder og Nickolaj var derfor taget til det nordjyske dog med forskellige interesser. Peder havde til formål at sikre resultaterne i det nye stævneprogram, hvorimod Nickolaj skulle vise de nordiske lande hvordan man løfter tunge vægte op fra gulvet.

Nickolaj var oppe imod et par barske nordmænd så målet var indfri en ny personlig totalrekord. Nickolaj lagde som bekendt ud med en flot serie af benbøjninger på 200, 212,5 og 220 PR med 2,5 kg. Alle godkendt. Herefter fulgte en en serie bænkpres på 110, et lidt forkludret forsøg på 115 og herefter et godkendt forsøg på 115. For at runde stævnet af skulle Nickolaj lige igennem sin favoritøvelse. Dødløften lagde ud med et nemt forsøg på 220 og herefter et lidt træt forsøg på 240. Nickolaj havde forhåbninger om at løfte 255 kg i dødløft men det blev ikke idag – Nickolaj nøjes med be’ om 250 kg, hvilket havde været en forbedring med 5 kg siden DM Junior. Men da Nickolaj havde brugte for meget energi på at blinke efter de norske jenter, lykkedes det desværre ikke denne gang at nå de 250 i dødløft.

I alt blev der løftet 575 kg hvilket er en fremgang på 5 kg sammenlagt i totalen. Godt løftet af Nickolaj og tak til Sportshøjskolen for at stille rammerne til rådighed for et vel afholdt stævne.