DM Senior Albertslund 9 marts 2013

3 deltagere Maria Bjerg, Nickolaj Olsen og Ole Olsen var tilmeldt stævnet, men da Ole mente at han var syg, blev det kun Maria og Nickolaj der kom på podiet. I stedet gav Ole så undertegnede en hånd med som træner. Erik Simonsen var indkaldt som dommer, og leverede som vanligt en perfekt indsats.

Maria Bjerg løftede i 57 kg klassen og var derfor oppe imod en af landets bedste løftere Eva Buxbom. Da første pladsen var uden for rækkevide, kunne vi derfor køre vores eget løb.

Serien 105 – 115 og 120 kg i squat blev alle godkendt, i bænken blev det også til 3 godkendte løft med 60 – 67½ og 70 kg, en god start for Maria, der selv om hun virkede træt formåede at tangere sit bedste i ben og bænk. I dødløft som jo er Marias bedste øvelse blev udlægget på 130 klaret fint, så kom 145 på stangen og blev klaret i fin stil, og dermed ny pr i trekamp. 152½ kg blev forsøgt i sidste forsøg, men det blev ved et godt forsøg. 4 flotte sølvmedaljer blev det til Maria i hendes første DM.

 

Nickolaj Olsen som var DMA debutant, skulle i 74 kg klassen prøve kræfter med 2 stærke internationale navne Jacob Beermann og Danny Pedersen, så det var bare med at samle kg sammen til et godt resultat.

Og det var lige hvad der blev gjort med serien 190 – 205 – 215 i squat, de to første blev godkendt mens det sidste som var det letteste blev underkendt med 2-1. I bænk blev det til 3 godkendte løft med 112½ som det bedste, hvilket var pr. Udlægget i dødløft på 200 fløj op, det samme skete med 220, så der blev bestilt 232½ kg i sidste løft, for at nå 550 kg i totalen som var målet for Nickolaj.

Det lykkedes, og med 4 bronzemedaljer om halsen, var det en super god dag for Nickolaj, med pr i bænk, dødløft og trekamp.

Tak til Hr. Erik Rasmussen og Co for et godt afviklet stævne.

Skriv et svar