DIVISIONSTURNERING 3. RUNDE D. 28. AUGUST

En stor dag for KSK

Vi har næsten ingen udstyrs løftere mere, så vi stillede med 3 raw hold, eller klassisk som det nu hedder. Det gjorde vi også i de to første runder.

Der er flere og flere klubber der løfter raw. Jeg har talt mig frem til at der på landsbasis var 10 udstyrs hold og 13 raw hold, og jeg mener at der i fremtiden vil blive flere og flere der kun vil løfte raw.

Jeg tør godt sige, at KSK har Danmarks bedste raw løftere.

Vores 1. hold med Andreas Rasmussen i squat, Emil Terkelsen i bænk og Tanja Olsen i dødløft  opnåede en flot 1. Plads. Andreas er jo en stor mand på 137,8 kg, men alligevel opnåede han med et squat på 245 kg det næsthøjeste point af samtlige ”squattere”. Det er første gang Andreas stiller op for KSK. Men han er ikke debutant, da han har boet i Stockholm, hvor han har stillet op til nogle stævner. Men nu er han hjemme igen, og det skal vi nok få stor glæde af.

Vores 2. hold med Christian Hansen, Lazar Kuburovic og Nickolaj Olsen, som alle tre er juniorer blev tredje bedste hold.

Vores 3. hold Med Per Berndorff, Kent Flåten og David Svendsen lå lidt længere nede på listen.

Per stillede op i squat på grund af et afbud. Per tog kun et forsøg, og så var han fri til at hjælpe vores deltagere, og det gjorde han som sædvanligt med stor snilde.

Kent, som sluttede af med et flot bænkpres på 152,5 kg, kommer inde fra Judo klubben. Kent er blevet 39 år og vil nu stille op i styrkeløft. Og det var en flot debut, idet han opnåede det femte bedste resultat. Vi stiller store forventninger til ham. Mon ikke vi kan lokke ham til at lave 3-kamp.

4 af vores deltagere satte personlige rekorder: Christian med 207,5 kg i squat, David med 220 kg i dødløft, Nickolaj med 230 kg i dødløft – han er også gået en vægtklasse op (endelig). Men det flotteste resultat opnåede Tanja. Hendes 3. Forsøg på 170 kg i dødløft ville have været Dansk Rekord. Men man kan jo ikke sætte danske rekorder ved en divisions turnering.

Det skal da også lige nævnes at vores 9 deltagere fik 3 gennemførte forsøg – ja lige bortset fra Per.

Vi havde Carsten Kim med som dommer, og så vidt jeg kunne se klarede han opgaven fint – som tidligere dommer kan jeg ikke lade være med at ”dømme med”

Turneringen blev afholdt i Rødovre Hallen hos Ares med Horst Diter som leder og speaker.

De er altid parat til at være vært for mindre stævner i deres træningslokale, når andre klubber ikke kan. Der var en rigtig god stemning og opbakning til løfterne – fortættet kan man sige, da der ikke er meget plads at komme rundt på. Super spottere. Tak til Ares for et godt stævne.

Erik Simonsen