Mindeord

Det er med stor sorg, at vi kan meddele at Lene Jürgensen, efter lang tids sygdom er gået bort. Lene sov stille ind lørdag den 20 september, og blev kun 50 år.

Lene var en elsket person alle steder i vores lille styrkeløft verden, altid smilende og hjælpsom, vi vil huske hende som dommer, speaker, bestyrelses-medlem og ikke mindst de 7 danske senior mesterskaber som blev vundet på suveræn vis.

Ære være mindet

På vegne af KSK

Per Berndorff

2 hold i divisions finalerne.

Den 29 august deltog vi i 3 og sidste runde af divisions-turneringen, og det blev en stor succes.

Vi havde en del problemer med at finde en bænker til vores udstyrs-hold, P.Hind og den Hvide Hval var ikke gode venner med dragterne, og Høvdingen havde ondt i skulderen. Enden på det blev, at Lazar løftede raw på udstyrs-holdet.

Ole Olsen løftede i squat 235 og 250 kg, hvilket var suverænt, med tanke på den nuværende form. Lazar Kuburuvic løftede meget let serien 170 – 180 – 185 kg, hele 20 kg over den danske rekord i klassen, det ser lovende ud, her kort inden DM Bænk Raw. Nikolaj Olsen havde virket lidt sløv under træningen, men Dødløften kørte perfekt, serien 215 – 227,5 og 240 kg var let, og der var til en del mere. Det blev til 437,933 point, og det rakte overraskende nok, til at blive en samlet nr 4, og dermed en plads i finalen.

Vi har jo to hold med i raw, og første holdet skulle forsøge at holde den samlede placering som nr 1, eller i det mindste kvalificere sig til finalen.

Det gik perfekt, i bøje ben løftede Mikkel Poulsen serien 200 – 215 – 230 kg, de to første blev godkendt, mens den tredje, som var let, desværre ikke fandt nåde hos dommerne (dybden). Emil Therkelsen nærmer sig topformen, 180 og 190 kg blev bænket meget let, så rekordvægten på 195 kg blev testet, og det var faktisk det bedste løft fra Emil, nu skal det bare gøres igen til DM Bænk, så kan den buttede herre kalde sig dansk rekordholder. Tanja Olsen er i sit livs form, og levede en flot opvisning i dødløft, 135 – 155 og 162,5 kg blev løftet, sidste løft var 2,5 kg over den danske rekord. I alt løftede de 424,965 point, hvilket var nok til at vi vandt raw divisionen og er klar til finalen.

2 holdet som jo er forbeholdt vores nye løftere gjorde det glimrende. I squat var der debut til 18 årige Christian Hansen, startvægten var på 170 kg, som er enslydende med den danske rekord i klassen, den klarede Christian meget let, vi øgede til 182,5 som heller ikke var tung, desvære var der lidt balance problemer i afslutningen, så løftet blev underkendt, alligevel øgede vi til 187,5 kg, som blev løftet til ug, en flot start af Christian, hele 17,5 kg mere end den danske rekord. I bænk deltog Michael Jarnborg, Michael havde døjet med lidt skulder problemer op til stævnet, alligevel gik det ok med serien 117,5 – 122,5 og 130 kg, sidste løft var et forsøg på pr, desværre var den lidt for tung denne dag. Marie Rasmussen fik debut i dødløft, og selv om der var en del begynder nerver, leverede Marie en indsats der lover god for fremtiden, 120 – 130 og 135 kg blev løftet uden problemer. I alt blev det til 316,108 point.

Som dommer deltog Erik Simonsen og Carsten Kim Hansen, mens Høvdingen tog sig af løfterne på podiet, men en super aften i Tårnby, hvor alle hjalp til på bedste vis.